fbpx

Natura, aliatul tau impotriva depresiei

Natura, aliatul tau impotriva depresiei

Aliatul tau impotriva depresiei este si va fi mereu natura. 

Aceasta boala a secolului, cu debut tacut, este una din cele mai comune tulburari la ora actuala. 

Din pacate afecteaza mai toate categoriile de varsta, chiar si tinerii. Cert este ca depresia se manifesta in principal printr-o stare de tristete accentuata, care afecteaza emotional, dar si fizic.

Cei care sufera de depresie presupun ca viitorul nu are nicio speranta, ca sunt inutili, se autoizoleaza, ajung sa planga des si fara motiv, se simt vinovati, iritati, nu tolereaza nimic, nu mai au grija de sine si gasesc cu dificultate orice task, chiar si sa se ingrijeasca de sine. 

Depresia se manifesta in diverse forme, dar este important ca aceasta sa fie depistata la timp.

Cum depistam simptomele depresiei?

✔ Pierderea poftei de mancare.

✔ Dureri cronice.

✔ Stari de furie si tristete.

✔ Dificultate de concentrare.

✔ Modificari comportamentale.

✔ Oboseala accentuata.

✔ Stare de somnolenta continua.

Care sunt cauzele depresiei?

Cauzele depresiei sunt multiple, poate fi un context emotional delicat, pot fi cauze psihologice sau sociale, ce conduc in cele din urma la debutul unei depresii. 

Specialistii vorbesc despre faptul ca in aproximativ un sfert din cazul celor diagnosticati cu

depresie, aceasta este o reactie ca urmare a unui eveniment negativ din viata lor. 

Care este solutia?

Depresia poate fi tratata, dar si prevenita, intr-o oarecare masura. Totul porneste de la stilul de viata echilibrat si activ, mai ales in anumite momente cheie din viata noastra.

  • Psihoterapia (terapia prin vorbire).
  • Un stilul de viata activ.
  • O alimentatie corecta.
  • Suplimentele alimentare.

Remedii naturiste eficiente

Sunt recomandate ca un adevar general valabil, suplimentele pe baza de vitamina B, mai ales B12.

Magneziul este de asemenea eficient, precum si ceaiurile ce ar putea, cel putin, sa relaxeze.

5-HTP Zen Forte – este un produs excelent care ajuta la reglarea echilibrului psiho-emotional. Ideal pentru cei care traverseaza perioade incarcate, pentru cei suprasolicitati, obositi, depresivi. Are, printre alte efecte benefice si imbunatatirea somnului. 

Magneziu+B Complex – magneziul este bine cunoscut pentru efectele sale benefice in ceea ce priveste prevenirea migrenelor, pentru ca da energie organismului, insa totodata si pentru ca reduce spasmele musculare, pentru tulburari de somn, stari de anxietate. Un complex de vitamina B si magneziu, 100% natural, este aici in eshop-ul nostru.

Suplimente antistres – unul din marii inamici ai omului este stresul. Efectele sale au impact negativ pe termen lung. Tinut sub control, sunt prevenite mai multe tipuri de afectiuni, nu doar depresia. Puteti opta pentru suplimente antistres, cu ingrediente naturale. Comprimate sau ceaiuri, consumate regulat, acestea au actiune benefica asupra controlului factorilor de stres din viata noastra.

Depress Forte este un amestec de plante cu rol dovedid in calmarea psihicului si nu numai, contribuind la mentinerea echilibrului psiho-emotional. Acest supliment alimentar 100% natural nu are efectele secundare intalnite in urma medicamentatiei antidepresive de sinteza. Este compus doar din plante naturale cunoscute pentru acest efect, iar concentratiile echilibrate de substante active asigura o actiune eficienta.

Sedirelax este un amestec de plante ayurvedice care mentin sanantatea sistemului nervos si care favorizeaza un somn odihnitor. Acesta este indicat pentru: stari de anxietate, depresie si stres, stari de nervozitate si irascibilitate, insomnie.

Tratamentul depresiei inseamna, de fapt, un front comun pentru a mentine un echilibru al vietii

sanatoase, inseamna nevoia de a te mentine activ, de a fi mereu inconjurati de oameni cu care sa socializezi, nevoia de sport, de activitate fizica regulata si de un meniu alimentar diversificat.

Descopera pagina noastra de facebook Bioneli, magazinul naturist si varietatea de produse benefice pe care le punem la dispozitie! 

Pentru ca o viata sanatoasa incepe cu alegeri sanatoase!

Fii la curent cu ultimele noutati pe pagina noastra de Facebook .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *