MODALITATI DE PLATA

  1. Plata la livrare

TRANSPORT

INFORMATII DESPRE LIVRARE

Termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare de la data preluarii comenzii tale (cu exceptia zilelor nelucratoare). Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Taxa de transport este de 20 RON (TVA inclus).

In cazul comenzilor de minim 180 RON, transportul este gratuit, cu exceptia locatiilor care implica kilometri suplimentari sau kg suplimentare (peste 3kg/colet). In aceste cazuri, va vom contacta pentru a va comunica taxa de transport.

Livrarea se face prin intermediul unei societati de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 4-5 zile lucratoare de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 5 zile lucratoare.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare (ora de livrare, adresa sau puncte de reper etc) te rugam sa introduci in rubrica de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii In momentul expedierii coletului, vei fi instiintat telefonic de catre noi.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Daca unul sau mai multe dintre produsele comandate nu mai sunt disponibile vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca esti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

POLITICA DE RETUR

In cazul in care doresti sa renunti la produsele achizitionate de pe website-ul ww.bioneli.ro, ai posibilitatea de retur in 14 zile de la primirea comenzii conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Daca oricare dintre clauzele de mai jos va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

CONDITII GENERALE

Intentia de retur trebuie notificata website-ului www.bioneli.ro telefonic sau prin e-mail in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Returnarea se va face pe baza formularului de retur completat de client si trimis pe adresa de e-mail office.bioneli@gmail.com. In cazul livrarii successive a comenzii, este luat in considerare un termen maxim de 14 zile calendaristice de la primirea ultimului colet din comanda. In urma efectuarii solicitarii de retur, societatea de curierat va fi trimisa la adresa indicata de client pentru ridicarea coletului de retur.

Descarcă formular de retur

Clientul va primi prin e-mail confirmarea de primire a cererii de retur in cel mai scurt timp posibil. Societatea de curierat va fi notificata pentru ridicarea coletului de la adresa indicate de client.

CONSECINTELE RETURULUI

Website-ul www.bioneli.ro va rambursa clientului orice suma pe care a primit-o din partea clientului (incluzand costul transportului achitat initial)in baza comenzii efectuate in cel mult 10 zile de la receptionarea coletului de retur. Modalitatea de rambursare va fi aceeasi prin care clientul a achitat comanda, cu exceptia cazului in care clientul solicita o alta modalitate de rambursare.

CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

Indiferent de situatia de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, in ambalajul original cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (facture, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa nu prezinte defecte (exceptand defectele deja semnalate de clent in corespondenta cu website-ul www.bioneli.ro).

Jocurile se returneaza in ambalajele originale sigilate sau in cazul in care au piese lipsa ori prezinta defecte evidente de fabricatie. Daca au fost desfacute, pachetele returnate trebuie sa contina, in mod obligatoriu, in ambalajul original desfacut, dar nedeteriorat, toate piesele, altfel nu este indeplinita conditia de returnare a banilor. Ambalajele sunt considerate parte a produsului.

TERMENE DE RETURNARE A BANILOR

In cazul retururilor integrale, clientul primeste banii aferenti produselor returnate si constul transportului achitat initial in termen de 10 zile calendaristice de la receptionarea si validarea coletului de retur in depozitul nostru.

COSTUL TRANSPORTULUI LA RETUR

Daca au fost livrate clientului alte produse decat cele comandate sau daca produsele sunt neconforme cu informatiile furnizate pe website la momentul comenzii, costul transportului de retur este suportat de www.bioneli.ro. In cazul oricarui alt motiv de returnare decat cele mentionate, costul transportului de retur este suportat de catre client.